S2O丨黃嘉雯蠱惑胸壓譚嘉儀Push up 梁敏巧最性感比選港姐時大升Cup

文: 余美鳳
2024.06.11

TVB一班男女藝員早前去到澳門拍暑假節目《濠玩夏水禮》,日前黃嘉雯同譚嘉儀等人已經返到香港,不過就延續summer mood,參加S2O活動,有人亦大方騷身材,為網民眼晴「消暑」。

同場加映:  父親節快樂| 鄭俊弘兒患天使綜合症最享受沖涼 感激囝囝:佢令我學識活在當下

譚嘉儀Post出同黃嘉雯、譚嘉儀、梁敏巧以及鄧伊婷嘅合照,留言:「落雨咁落,啱啱同你哋去澳門拍完夏水禮,即刻返黎香港淋雨。同呢幾個女仔太多笑彈,落雨又有咩好怕喎!」相中見到譚嘉儀着住sproty啲嘅泳衣,冇咩睇頭,而鄧伊婷更加喺泳衣外面着上白t-shiry,包到實一實,一定唔會冷傷風。

而黃嘉雯相對之下就好大方,超低胸泳衣加上少布外衣,深長事業線已經不在話下,「整蠱的胸」壓向譚嘉儀時視覺上更加PUSH UP咗兩個CUP,非常養眼!而梁敏巧泳衣出面嘅外衣就比黃嘉雯更性感,心口位置只係得線綁住,澎湃上圍呼之欲出。

 

其實梁敏巧呢副好身形並唔係天生,選港姐時泳裝環節冇得墊PAD,都見到頗為平坦,但依家就完全唔同。梁敏巧曾被網友問到「個胸喺邊度整」,佢就拍片澄清自己上圍係純天然無添加:「一直以嚟大家對我身材都十分關注,不過我個胸係純天然無添加,係我努力豐胸嘅成果。」Maggie曾自爆在參選港姐時,被導師及幕後建議她去整容:「如果你想入行嘅話,你整吓隻眼喎,你隻眼咁下垂又咁細,點搞呀。」這句話令佢上網搵好多有關整容的資料:「我係黐線到眼耳口鼻每一part都做晒資料搜集,睇下佢風險有幾大、修復期有幾耐、整完效果係點……我係黐咗線,我覺得自己嗰陣真係有少少焦慮症。」不過她之後亦諗通,決定用自己的自身優勢喺呢行繼續發展,至少我自己舒服,我自己開心。

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【夏日密密賞☀️】體驗最「Cheeful」夏日😍↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓

↓【6月限定雙重賞🎉】!↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓