上海電視節|TVB女藝人紅地氈爭妍鬥麗 高海寧型格低胸大露背艷壓全場

文: 羅志宏
2024.06.26

上海電視節日前正式開鑼,無綫於上海舉行了一個名為《Hello Hong Kong》的大型盛事,並舉行盛大發布會《Hello Hong Kong.你好TVB》,​​電視廣播有限公司一眾高層聯同旗下藝人傾巢而出,現場星光熠熠,出席藝人有林保怡、黎耀祥、陳豪、黃宗澤、陳展鵬、陳山聰、譚俊彥、馬國明、張振朗、袁偉豪、楊茜堯、胡定欣、林夏薇、龔嘉欣、姚子羚、劉佩玥、高海寧、蔡潔、張曦雯及陳曉華等。

《Hello Hong Kong.你好TVB》發布會上,一眾藝人齊齊以亮麗打扮亮相紅地氈,女藝人方面各有各靚,劉佩玥及高海寧不約而同以黑色大露背晚裝亮相,前者優雅女人味十足、後者的低胸西裝褸則艷麗型格兼備。林夏薇、胡定欣分別以仙氣及「強人」Style的透視裝型格亮相,前者Lady味濃,後者勁有霸氣感覺,盡顯視后氣場。

楊茜堯、張曦雯及龔嘉欣的晚裝亦各有小心思,楊茜堯的超貼身白色水晶閃片晚裝將其美好身段表露無遺、張曦雯的湖水藍絲質晚裝則在左右兩邊低腰位置各開了一個「窿」;而龔嘉欣晚裝的燈籠袖設計則甚有公主Feel,仙氣度爆燈。

▼▼點擊放大睇女藝人爭妍鬥麗▼▼

▼▼點擊放大睇男藝人各具型格▼▼

 

同場加映:【著數慳家王】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓【限時搶⚡】勁送小牧味屋高鈣梳打餅套裝!↓

↓ 一套6包:芥末味 / 蕃茄味 / 黑芝麻味!↓

↓ 一套6包:芥末味 / 蕃茄味 / 黑芝麻味!↓