Hillary劉沛蘅罕Po三點式曬白滑零瑕蛇腰 網民召喚好姊妹阿正水著挑機

文: 余美鳳
2024.07.05

「家姐」劉沛蘅(Hillary)又靚又Sweet,去年宣布回復單身的她,狀態越戰越勇,昨日(4日)更大解放公開索爆泳照,引來網民一致讚美外,竟然有人召喚Hillary好姊妹阿正(黃正宜)?

現年33歲的Hillary,招牌笑容冧暈粉絲,去年11月宣布與洪卓立分手後,單身的她keep住有追求者,而她亦不愁寂寞,經常相約好姊妹、商台DJ阿正去旅行,阿正化身專屬攝影師,為Hillary拍攝唯美性感相!

昨日,Hillary難得派福利,在IG分享靚絕泳衣相。相中,穿上酒紅色泳裝的她,大曬上圍及零贅肉幼腰,加上超白滑零瑕嫩肌盡現人前,令網民眼前一亮:「叔叔不行了」、「好靚好sexy」、「家姐過到安檢嗎?」、「劉小姐:露肌膚」、「家姐好耐無派福利啦」等等。

 

 

就連成日見的阿正,亦忍不住留言表示驚訝:「家…姐…」更轉發靚相留言:「癲,好靚又好sexy咩事!」而網民隨即將目標轉移到阿正身上:「幾時到你post? 相信大家會更期待」、「唔好輸俾佢,你又貼!」、「正姐 還拖!」,未知阿正會否接受挑戰?

其實,Hillary未入行前,靚相早已瘋傳網絡,尤其她20歲未夠時的船P泳照,又靚又清純,充滿濃濃Y2K味,唔少人讚她由細到大都是無添加美女,而且靚樣由20代到30代都完全冇老過!

 

 

圖片來源:FB、IG、資料圖片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】位元堂美肌養顏糖水套裝 ↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓