勁收本地小戶贊助紅館騷訊息 何韻詩:香港人勁揪!

文:
2016.01.15

今年十月將會再踏紅館開演唱會的何韻詩,近年積極關注社會議題,就算被廣告客戶離棄都堅持做認為對的事,日前她在Facebook呻有廣告客戶與她傾贊助,但傾兩句就無下文,令一班歌迷都非常焦急,不過見慣風浪的阿詩就以平常心面對。

 

今日,阿詩在Facebook再發長文,向歌迷報喜,原來連日來她收到不少中小型企業主動送暖,願意力撐阿詩的紅館騷,令她大為感動。

有歌迷都寫下溫暖留言:「真.香港人本性善良,只因社會環境影響而自我保護,其實本來香港人係好可愛架!」更有歌迷藉題發揮,建議阿詩今次的演唱會可改名「眾志成城為菇仔」,但阿詩反而幽默回應:「應該用返『何韻詩餓我唔死你吹咩演唱會』呢個title」。

 

 

來源: FB@HOCC 

 

下頁續看:何韻詩紅館演唱會2016詳情

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【請您去】海洋公園水上樂園💦!

↓ 立即登記 送雙人門票↓

↓ 立即登記  送雙人門票↓

↓【夏日密密賞☀️】輕鬆擁有迷人電眼⚡↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓