女神Emma遇上喵星人 網友:我都想變成隻貓呀!

文: 王庭芝
2017.03.17

真人版《美女與野獸》近日上映,飾演女主角Belle的英國女星愛瑪屈臣(Emma Watson)忙於四出宣傳新戲,最近她接受外國媒體Buzz Feed的專訪,而這個專訪特別之處在於記者安排了6隻超得意的「小野獸」貓BB跟女神一齊做訪問,變成《Beauty and the Cats》,向來愛心爆棚的Emma全程除了回答記者問題,兩隻手又忙於玩貓,其中有幾隻貓BB周圍跑,Emma的都視線不時被牠們吸引。

圖:Youtube擷圖

當「女神」與「喵星人」相遇,令不少網民都高呼:個心都融埋,又有網民留言希望自己可以成為其中一隻貓BB,投入Emma的懷抱之中,不過有網友就道出事實:相信大家有8成時間都因為掛住睇女神同喵星人而忽略咗個專訪本身的問題。

即睇完整訪問片段: 

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【夏日密密賞☀️】小魚兒海鮮盛宴😍 ↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓

↓【限時搶⚡】味道研究所拿坡里薄餅味Shake Shake粉🍕↓

↓ 想幾時食到薄餅味,拎起一Shake,即時食到!↓

↓ 想幾時食到薄餅味,拎起一Shake,即時食到!↓