日清合味道搞鬼耳機登場 用杯麵聽歌/膠叉講電話!

文: Toby Mok
2019.04.01

最近日清合味道杯麵踩過界推出頭戴式耳機,而且仲配備咪高峰,頭戴式耳機外型採用日清合味道典型的杯麵包裝,外型十分搶眼,產品並在日清周邊產品網店Nissinfanstore.com上發布,日清迷又想唔想買先?

最近日清品牌在周邊商品網店突然發布杯麵頭戴式耳機,堪稱是市場上採用最大耳罩的耳機,可以減少聲音失真率。

耳機仲配有自家專利耳墊,可以令用家可以長時間戴耳機打機而不感到疲倦。

除此之外,耳機更配備叉型的咪高峰,官方聲稱具備消除雜音功能,可以清晰地傳達訊息。

不過當小編想購買時就發現產品上架時已出現「售罄」的字樣,相信時愚人節的宣傳,如果日清將來真的推出此產品,大家又會唔會買先?

資料及圖片來源:日清

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【請您去】海洋公園水上樂園💦!

↓ 立即登記 送雙人門票↓

↓ 立即登記  送雙人門票↓

↓【夏日密密賞☀️】輕鬆擁有迷人電眼⚡↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓