34歲張致恒IG宣布踏入人生另一階段 疑與女友拉埋天窗

文: Ling Kwok
2019.07.25

34歲張致恒(Steven)情史豐富,但他今日(25日)終於宣布結婚了。前年他公開模特兒及舞台劇演員梁皓恩(April)的戀情,可是早前有傳男方偷食,兩人感情未有最新發展。如今Steven宣布婚訊,雖有大曬合照,但未能清楚知道女友是否April,有機會另有其人。

34歲的張致恒在IG上載與女友合照,說:「感恩,我們將踏入人生另一階段,謝謝妳。」

公開婚訊後,得到鄭希怡(Yumiko)留言祝福。

早前張致恒曾與模特兒及舞台劇演員梁皓恩(April)拍拖,公開後兩人經常在IG post兩人合照放閃,男方曾公開大讚April令他變得成熟。

不過早前有指Steven偷食,未知與April感情如何。雖然今次Steven大曬合照,但未能清楚看見女方是否April,或另有其人。

圖:IG@張致恒

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】「唧唧裝」驅蚊劑!↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓【6月限定雙重賞🎉】!↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓