陳豪最後一秒發現不用工作 臨時加入老婆陳茵媺與仔女到沙灘共享天倫樂

文: Ling Kwok
2019.09.16

陳豪與陳茵媺兩人結婚6年,組織家庭誕下了兩仔一女,經常樂也融融。而兩人經常以情侶檔姿態出席公開活動,出席活動時仍不忘拖到實,實在是甜到漏。陳豪近期雖然忙於咖啡店生意,但仍不忘陪伴最愛的家人。

陳豪近期既要忙於演藝工作,又要忙於落足心機的新開幕咖啡店,實在是應接不暇。而陳茵媺昨日(9月15日)趁著周日時間,就帶仔女到沙灘玩,更與囡囡準備了親子泳衣,共享天倫之樂。

不過巧合地,陳豪到她們出發前的最後一天發現當日沒有工作,於是就決定好好把握時間,臨時加入享受家庭日,真係夠晒溫馨。

圖:IG@陳茵媺

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【搶先送❗】Rollink可摺疊行李箱🧳!

↓ 全球最薄!免費成為全港首批用家 ↓

↓ 全球最薄!免費成為全港首批用家 ↓

↓【U Jetso】Mother Pearl圓貝健康好味便攜輕食!↓

↓ 方便又健康好味!多款口味可供選擇! ↓

↓ 方便又健康好味!多款口味可供選擇! ↓