宋熙年貼地推介9款平價化妝品 只需700元就能化出亮麗妝容提升女友力

文: Ling Kwok
2020.01.19

為TVB工作了11年的宋熙年去年離開TVB,與老公陳智燊轉型做Youtuber,拍攝不同類型的短片,成功為自己每個月收入至少有6位數字。宋熙年雖然是華姐出身,但所用物品比較平民化,早前她就拍攝分享用平價開架式化妝品。

宋熙年在Youtube分享用9樣平價開架式化妝品,前後所花費不到七百元,而且化妝效果相當不俗。為了將好用兼平價的化妝品公諸同好,宋熙年不惜以素顏示人。

由底妝到唇膏,每樣都容易在各大個人護理產品連鎖店輕易找到,每件貨品都不超過150元。而宋熙年每使用一件產品,都會誠實地講起當下的觸感,所以非常實用。

按圖睇下宋熙年買了邊9樣化妝品!

來源:Youtube@宋熙年

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】ON: THE BODY 植物萃取潔膚露↓

↓維持水油平衡/雙重呵護肌膚!↓

↓維持水油平衡/雙重呵護肌膚!↓

↓【夏日密密賞☀️】輕鬆擁有迷人電眼⚡↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓