容祖兒倫敦返港自我隔離14天 素顏單手煮Pancake練廚藝解悶

2020.03.18

容祖兒早前到歐洲展開世界巡迴演唱會,日前由倫敦飛返香港,現時在家中自我隔離,本來今星期在雲頂的演唱會都要延期。在家中14日難免有點悶,於是她訓練一下廚藝,在社交平台上分享自己煮Pancake做早餐,給自己一個good monrning。

容祖兒在家中隔離後,早前在ig分享:「尋晚早到9:00就瞓咗覺啦,今朝精神爽利!雖然在家中隔離,都唔使太陰公嘅,為咗令自己有一個Good morning決定煎塊pancake做早餐。」

片中的她是完全素顏的居家look,Joey笑言一手拍片一手煮pancake實在是不容易。

其實容祖兒間中都會以素顏或淡妝示人,雖然已經39歲,但仍然保持到好皮膚。不過今次在家中完全不用化妝,容祖兒更加大頭地展現素顏下的無瑕肌膚。

 

圖:ig@容祖兒

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】不含酒精及化學成份!天然又安全!↓

↓ 準時入APP搶芳泉全效消毒噴霧套裝!↓

 ↓ 準時入APP搶芳泉全效消毒噴霧套裝!↓

↓【免費睇!】《香港寵物好去處2023》!↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

評語

相關文章