張曦雯住宅曝光 家居風格簡約!客廳夠晒大玩VR盲舂舂四圍走都唔會點撞到

2020.05.08

藝人張曦雯的生日即將到來,最近她就收到今年的第一份生日禮物,就是男友所贈的VR Headset。對於熱愛打機的張曦雯而言,VR裝置絕對是她的心頭好。她日前就在社交網站分享了戴住VR Headset在家中客廳玩遊戲的短片,大讚份禮物「seriously amazing」。

張曦雯在IG大曬男友贈送的生日禮物,讚對方知佢心:「He really knows the way into a gamer girl’s heart 」。

她在客廳戴著VR Headset玩遊戲,大廳足夠闊落,即使盲舂舂四圍走動都甚少撞到家具,偶爾會碰到窗簾。

從其IG可見,張曦雯家中的設計風格走簡約路線,色調以溫柔的米白色及木色為主,為家中添加一份溫馨感。

而她亦曾經為愛貓開設IG帳戶,又經常上載寵物在家中的日常照。

圖及來源:IG@張曦雯

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送PHYSIOGEL全新男士護膚系列】

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓【限時搶⚡】味道研究所拿坡里薄餅味Shake Shake粉🍕↓

↓ 想幾時食到薄餅味,拎起一Shake,即時食到!↓

↓ 想幾時食到薄餅味,拎起一Shake,即時食到!↓