阿嬌鍾欣潼離婚後首度公開露面 在520打格仔受訪告白:不要迷失自我

2020.05.21

Twins成員之一的阿嬌鍾欣潼今年5月初被爆出與台灣醫生賴弘國離婚,之後就不曾公開露面,只是不時在社交平台與阿Sa等人互動。閉關多日的她終於在昨日5月20日公開了一段打格仔的受訪片段,是離婚消息曝光後首度露面。

鍾欣潼日前在網上分享一段自己的受訪片段,只見片中的阿嬌戴上口罩,雙眼被打格仔,有一行細字形容她是不願意透露姓名的鍾小姐。

其實這是阿嬌模仿被記者訪問的短片,片中的記者問她「幾時發現自己靚㗎?」,阿嬌就話「喺廣東打工嘅時候囉」。記者問為什麼,她就搞笑地表示「佢哋個個都叫我做靚女,我就迷失咗自我」。

阿嬌在短片配文中寫道:「祝大家不要迷失自我,520快樂呀!」,未知是否有弦外之音。

來源:抖音@鍾欣潼

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓【夏日送禮】送麒麟一番搾啤酒及夏日和風禮品套裝!↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓