【反黑路人甲】馮盈盈雨中爆衫露Bra真相曝光 FYY難忘拍攝過程:拍得唔容易

2020.08.18

TVB劇集《反黑路人甲》播出一段時間,觀眾反應不俗。劇集播出第一集時,性感畫面一個接一個,引起不少討論。當中更閃現了Madam Koo(馮盈盈飾)被細倫(王浩信飾)扯衫露出黑Bra的畫面,同樣引起熱議。

日前播出的《反黑路人甲》劇情終於交代當晚Madam Koo與細倫相遇時所發生的事情,而Madam Koo爆衫露黑Bra一幕的真相亦得以曝光。 

馮盈盈就表示:「大家終於知道細倫與Madam Koo相遇一夜的真相,事實係細倫好心想幫忙清潔 結果無心之失」。

原來飲醉酒的細倫不小心嘔在Madam Koo身上,想幫手清潔結果卻錯手扯開其衣服。

不過之後為什麼細倫會與Cherry(湯怡飾)睡在同一張床上,馮盈盈就賣關子叫大家繼續收看。

回顧這場戲的拍攝過程,馮盈盈坦言「呢場真係拍得唔容易」,透露「又要落雨又要chromakey」,形容是「外景拍攝大挑戰」,更感激台前幕後的付出。

圖及來源:《反黑路人甲》、IG@湯怡、馮盈盈

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】滿分好評驅蚊劑!↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓【社群送禮】送ZAO深層倍潤護膚套裝!↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓為肌膚注入保濕力量↓