譚嘉儀家姐外貌曝光網民讚一樣咁靚 姨甥女芊穎勁可愛做童星拍過MV

2020.09.08

譚嘉儀向來與家人感情要好,第一首派台作品《印記》更是與哥哥合作寫給家姐的結婚禮物。最近譚嘉儀的家姐生日,作為妹妹的她就悉心準備生日派對,更將現場佈置到少女心十足,又送上CHANEL為家姐慶生。

譚嘉儀在IG分享與家姐的合照,不少網民都感嘆兩人姊妹情深,留言祝福其家姐生日快樂。有人就大讚家姐不輸譚嘉儀,直言「兩個都係咁靚」、「兩姊妹都好似樣一樣甘(咁)靚」。

早前譚嘉儀與母親上節目《流行經典50年》合唱,其哥哥家姐及姨甥女都有出席支持。另外,譚嘉儀對姨甥女芊穎疼愛有加,經常帶她出席活動及與明星合照。

見到芊穎表演慾十足之後,譚嘉儀更帶著她出演MV,包括《陪著你走》及《原來有愛》,力捧她做童星。


來源:IG@譚嘉儀、星夢娛樂

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓