《東張西望》女神李旻芳性感大解放曬事業線 老公親自操刀拍攝索爆內衣照獲貼堂

2020.12.07

TVB《東張西望》女神李旻芳,是節目中為人熟悉的主持之一。去年她嫁給同在《東張西望》做主持的黃耀英,躋身人妻行列。最近李旻芳就在IG性感大解放,分享由老公親自操刀拍攝的內衣照,作品獲不少網民讚賞。

李旻芳分享老公黃耀英鏡頭下的作品,更大讚其攝影水平大有進步:「#難得影得咁又味道 #仲咁好心機調埋色 #唔貼堂點對得住你」,又指老公將照片命名為「Trans-芳-mer」,笑言「係咪串我化妝前後兩個樣嘅意思?」。

對於黃耀英不介意老婆在IG大曬性感身材,有網民驚喜地表示「Woo 黃耀英突然間咁開放」,李旻芳就TAG老公:「話你呀」,黃耀英就笑指其實自己內裏是一個藝術家

圖及來源:IG@李旻芳

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送亞洲旅遊數據卡300張!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓ 5天無限數據/12 個人氣地區適用!↓

↓【限時搶⚡】CheckCheckCin靈芝米水!↓

↓ 補氣安神、養腎抗衰老、美白養顏!↓

↓ 補氣安神、養腎抗衰老、美白養顏!↓