39歲唐詩詠近照被網民嘲有皺紋現老態 IG意外掀起罵戰 粉絲反擊:誰不會老?

2021.03.01

現年39歲的藝人唐詩詠,最近逐漸走出愛貓「金仔」離世的陰霾,新年期間亦與身邊好友見面聚會,粉絲當然樂見Natalie重拾笑容。最近唐詩詠就去陳山聰家中拜訪,與陳山聰的兒子玩得不亦樂乎,更直言「我們相愛了」。

不過唐詩詠與陳山聰囝囝的合照意外掀起網民罵戰。事關有網民就留言嘲唐詩詠老態漸現,臉上皺紋都出來了。有粉絲不甘Natalie被嘲,紛紛留言反擊,直言「誰不會老」。

圖及來源:IG@唐詩詠

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓