40歲莊思敏慶祝與丈夫結婚一週年 獲贈鮮花兼接種科興疫苗當禮物:我冇嘢喎

2021.03.16

政府早前已開展新冠肺炎疫苗接種計劃,近日宣布擴大接種疫苗優先群組,當中包括30至59歲人士、海外就讀的16歲以上學生及家庭傭工。現年40歲的大馬拿督千金兼藝人莊思敏,最近與丈夫慶祝結婚一週年,以鮮花和疫苗作為週年紀念的禮物。

莊思敏在IG上載自己接種科興疫苗的照片,表示「今天的禮物,鮮花加疫苗。希望大家都快啲去接種,保護自己加保護身邊人」。她透露自己已打第一針,將玫瑰花及科興疫苗當作婚姻一週年紀念禮物。

有網民留言問莊思敏有沒有副作用,莊思明就表示「我無嘢喎」,又答應網民過多幾日再向大家更新近況

圖及來源:IG@莊思敏

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Louiscocoa莫卡咖啡即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 嚴選高級可可粉 / 輕巧方便 / 加水即沖即飲!↓

↓ 嚴選高級可可粉 / 輕巧方便 / 加水即沖即飲!↓

↓【限時搶】Bamboo Salt竹鹽美白去漬牙膏!↓

↓ 有效去除牙漬及口氣!/ 牙齒回復自然亮白!↓

↓ 有效去除牙漬及口氣!/ 牙齒回復自然亮白!↓