馮盈盈被指參加富豪派對只為釣金龜 FYY首次正面回應:淨係啲有錢人嚟搵我都無辦法㗎

文: Ling Kwok
2021.04.07

馮盈盈自從與醫生男友分手之後,緋聞、花邊新聞永無間斷地發生,早前她被指為釣金龜不斷出席富貴出沒的場面,又指她忽然富貴,由細屋變大屋,身上又帶著6位數字的手袋,引人聯想她搵到一個好碼頭。

馮盈盈人紅是非多,早前她跟方力申等接受《師父有請》訪問時,被問到曾多次出席富豪派對,是否一心要釣金龜時,馮盈盈首次回應。

她在節目中自信地表示:「我想講,淨係啲有錢(人)上嚟搵我,我都無辦法㗎。」身邊的嘉賓及主持聽到都十分愕然。而節目仍未播出,令人十分期待盈盈餘下的回應。

圖:ig@馮盈盈

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓