【MIRROR演唱會2021】演唱會星光熠熠鄭裕玲超捧場 謝安琪張繼聰開口力撐:佢哋真係好叻仔

文: Ling Kwok
2021.05.08

人氣組合MIRROR日前於九龍灣Star Hall舉行一連六場演唱會。成員之一的姜濤在排練時體力不支倒地,以及有其他成員Anson Lo(盧瀚霆)及Edan(呂爵安)先後喉嚨不舒服,令fans擔心其狀態。幸好,演唱會仍順利舉行,還吸引不少圈中人到場支持,認真夠俾面。

MIRROR舉行演唱會,一向愛惜後輩的鄭裕玲(dodo姐)立即捧場,更加大讚好睇。另外,與他們一直合作無間的小儀、梁祖堯都有現身支持。不過最令人意想不到的,就是張繼聰謝安琪兩夫婦都有親自到場力撐,兩人對MIRROR的演出讚不絕口,真言:「佢哋真係好叻仔!有今日嘅成績,係好值得,更加值得有廣闊嘅前路。」可見他們對MIRROR的支持。

圖:IG@謝安琪、張繼聰、鄭裕玲、阮小儀、梁祖堯

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓【夏日送禮】送麒麟一番搾啤酒及夏日和風禮品套裝!↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓