陳卓賢Ian@MIRROR派福利大曬六嚿腹肌 遺憾九展演唱會冇份剝衫

文: Ling Kwok
2021.05.14

ViuTV旗下的人氣男子組合MIRROR日前於九龍灣展貿中心完成一連六場的《MIRROR "ONE & ALL Live" 2021》演唱會,其中一幕最令人尖叫的,就是Lokman(楊樂文)、Frankie(陳瑞輝)、Alton(王智德)、Stanley(邱士縉)和Tiger(邱傲然)除衫Show肌!演唱會完結後,成員之一的陳卓賢(Ian)在IG都忍唔住曬肌!

Ian在IG分享自己在健身室的爆肌照,相中可見他的六嚿腹肌,講到自己好想參與演唱會中爆肌的一節,他說:「其實我真係好想可以參與到佢哋呢Part,我諗係今次Concert最大嘅遺憾。有冇有心人可以圓我一個心願,將我Key番落佢哋度?」隊友Stanley見到Ian爆肌誘惑照都搞笑地留言:「地拖呢!」 

圖: ig@ian

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【請您去】海洋公園水上樂園💦!

↓ 立即登記 送雙人門票↓

↓ 立即登記  送雙人門票↓

↓【夏日密密賞☀️】體驗最「Cheeful」夏日😍↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓

↓免費換領卡樂B Cheeful® 芝士味粟米條🧀!↓