MIRROR、ERROR著冬天厚衫出現屯門市廣場 16人親為衣著解畫預告即將有機會騷肌

文: Ling Kwok
2021.07.23

近期最令人震憾的,應該是人氣組合MIRROR、ERROR現身屯門市廣場,吸引了一眾鏡粉及404一早到場霸位,令屯門市廣場都充滿著一眾粉絲的尖叫聲。而16人罕有同台,最為人矚目是他們的衣著。

今日都成30幾度,雖然MIRROR及ERROR出席室內活動,但16人都穿上厚厚的大衣,其中Jer及Jeremy穿上毛衣,真係睇見到熱。而主持人虞逸峯講一陣嘢都出晒大汗,而著上大褸的193都隱約見到出汗。

Edan就講到:「我哋Mirror永遠都係着冬天衫。」被主持人虞逸峯回應:「係囉今日都成30幾度」問他們夏日會否以水著示人,Edan就話大家目前都操肌當中,暫時就未見成果,所以將來在夏日時間定必以背心沙灘褲示人,令一眾fans感到十分期待。

圖:ViuTV

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】位元堂美肌養顏糖水套裝 ↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓

↓【請您試用】Parisine全新香水身體護理系列↓

↓潔淨肌膚同時散發綿長持久的香氣↓

↓潔淨肌膚同時散發綿長持久的香氣↓