【晚吹戀講嘢】193首度單人主持講愛情壁咚A0少女 網民大讚郭嘉駿功力令人滿意夠晒輕鬆

文: Ling Kwok
2021.08.25

193郭嘉駿的敢言作風,除了抵死之外,也為他帶來了不少機會,更單飛擔大旗主持節目《晚吹 - 戀講嘢》,與一眾少女及女嘉賓大講戀愛心事。首集節目出街之後,就獲得好評,大讚193的主持功力令人滿意。

193首度單飛主持新節目《晚吹 - 戀講嘢》,第一集就請來了A0少女大講點解拍唔到拖,面對A0少女,193講嘢雖然抵死,但卻沒有令對方難堪,他更即場與該位女生示範壁咚,場面搞笑又不猥褻。

而第一次主持清談節目,觀眾普遍都給予193好評,覺得他的主持功力令人滿意,不突兀而且風格輕鬆,很有追看性,嫌節目只得半小時唔夠喉。

 

圖:ViuTV

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓