Anson Lo單飛新歌《Mr. Stranger》MV正式面世!化身吸血鬼教主白恤衫誘惑洗腦歌詞英文暴風Rap

文: 羅志宏
2022.02.25

Anson Lo新歌《Mr. Stranger》MV正式面世!MIRROR人氣成員Anson Lo盧瀚霆今年的第一首單飛新歌是《Mr. Stranger》,今次同樣以快歌為主打,以吸血鬼為主題,MV裡Anson Lo化身成吸血鬼教主,更穿上白恤衫,盡顯魅影誘惑,歌曲配上琅琅上口的洗腦歌詞,以及親自填詞的英文暴風Rap詞,再次為一眾神徒帶來新鮮感。

即睇Anson Lo盧瀚霆《Mr. Stranger》MV:

Anson Lo於這次的新歌《Mr. Stranger》MV,化身成吸血鬼教主,以白恤衫的造型突顯男神魅力,MV獲得Rosewood Hong Kong香港瑰麗酒店的場地贊助,在浴室內由白恤衫男神,一秒激變霸氣十足的吸血鬼教主,配合洗腦歌詞「Get ready for the stranger」,誓必掀起全新快歌熱潮。

 

圖及來源:MV@Anson Lo

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓