MIFFY推出櫻花主題產品 迎接花季來臨!

2022.04.03

每年踏入3月都是日本櫻花盛開的季節,大家未能返鄉下賞櫻,惟有睇吓啲櫻花產品,止止癮。在眾多以櫻花為主題的產品中,以Miffy的產品尤其吸引,櫻花粉色加上Miffy的可愛嘜頭,推出的刺繡手巾仔、粉紅櫻花圖案杯及櫻花型陶瓷碟,好想買晒返屋企。

以Miffy及代表春季花朵「櫻花」為題,推出三款家品;印有櫻花及Miffy圖案的粉紅及白色透明玻璃杯、櫻花形白色陶瓷碟及櫻花刺繡的今治製手巾,買滿指定金額,更可免費獲贈限量版明信片。 

櫻花形陶瓷碟 2,090日圓

 

櫻花圖案方形手巾 各770日圓

玻璃杯 各1,595日圓

買滿3,300日圓以上,更可獲贈特典明信片兩張,送完即止。

同場加映:Flower Miffy花品家具擺設
在日本除了有Miffy產品的專賣店,亦有將花卉園藝用品與Miffy嘜頭結合花店,售賣有Miffy嘜頭的園藝及家用品。今次推出「櫻花」主題,就是來自Flower Miffy的。店內有不少吸睛度極高的產品,如相架、吊飾及小花盆,擺喺屋企確實不錯過。

Miffy花形相架 5,280日圓


 

Miffy花形掛牆吊飾 3,520日圓

Miffy公仔形小花盆 各4,400日圓



text/theo

 

========

同場加映

【蝸居睇樓團】樂隊主音+室內設計師親自操刀!粉紅色絕配水泥牆、大雲石浴室

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】請您同毛孩免費住酒店!↓

↓立即分享寵物照片 贏走獎品!↓

↓立即分享寵物照片 贏走獎品!↓

↓正嘢!《社群》專區登錄App↓

↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

 ↓必睇人氣生活+美食主題深度關注組↓

評語