姜濤生日|姜濤拍片發表1分鐘生日感言多謝姜糖付出 「希望疫情快啲過,一齊渡過呢段艱難時刻」

2022.04.30

姜濤生日快樂!今日4月30日是MIRROR人氣王姜濤23歲生日的大日子,一眾「姜糖」出錢出力大搞全港生日應援,有一日免費電車遊,又有Pop Up限定店。備受寵愛的的壽星姜濤一樣好識冧「姜糖」,特意拍片發表1分鐘生日感言,親自感謝「姜糖」為他做付出的一切,更講到今年的生日願望,背後意義暖心。

姜濤特意拍片發表1分鐘生日感言:「Hello大家好我係姜濤,首先好多謝大家一直以嚟、我入行以嚟對我生日嘅應援,尤其是今次見到大家好用心準備我嘅23歲生日,所以都發自內心好多謝大家。其實我嘅生日願望,好簡單,我諗好多人都一樣,應該都係希望疫情快啲過,希望每個人可以快啲回復返正常嘅生活,但喺疫情期間,希望大家都要充滿愛,大家都可以互相幫助,一齊渡過呢段艱難嘅時候,咁我哋就可以快啲去旅行。所以都再次都希望所有人都身體健康,希望支持我嘅fans姜糖們,你哋都可以永遠幸福。」



圖及來源:Viu1娛樂新聞

 

下一頁

用App賺U Fun換獎賞!

會員登入U Lifestyle App即可領取
迎新禮遇 150

立即登入領取

↓【隆重登場】香港咖啡地圖2022!↓

↓即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)↓

即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)

↓【免費睇】全港打卡Cafe攻略2022!↓

↓40間本地假日地區Cafe精選/拍攝技巧↓

40間本地假日地區Cafe精選/拍攝技巧

評語

相關文章