I SWIM|Stanley邱士縉演飛魚落敗後識英雄重英雄 細膩用心演技獲讚配角都好搶鏡

2022.07.19

ViuTV熱播劇《I SWIM》最新一集終於迎來游泳接力賽事的再度對決,Stanley邱士縉飾演的黃亞樂,最終被Jeffrey魏浚笙飾演的余浪沖擊敗,兩人在最後一棒交鋒後終分出勝負,由C班擊敗A班泳隊,首次贏得冠軍。

MIRROR成員Stanley雖然並非主角,但其演技發揮就令不少觀眾看得出用心。在游泳接力賽事落敗後,雖然失落冠軍,但Stanley識英雄重英雄,沒有失望不憤,反而會心微笑,樂見對手實力進步,更大方恭喜C班泳隊。不少觀眾都大讚Stanley擔當配角演出同樣用心剖析角色心理,獲讚演技細膩,搶鏡程度不輸主角。

 

圖及來源:IG@Stanley、劇集截圖

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送您最新iPhone 14!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓【聖誕送禮】送Soul Emotion Pro / Emotion Max耳機!↓

↓立即參加贏走!↓

↓立即參加贏走!↓

評語

相關文章