《痞子殿下》周嘉洛、陳瀅懶理緋聞遊迪士尼樂園 孖JW、朱敏瀚興奮selfie睇城堡煙花

2022.08.30

TVB劇集《痞子殿下》近日熱播,4位主角周嘉洛、陳瀅、JW王灝兒和朱敏瀚因拍劇成為好友,不時在社交平台分享拍攝幕後花絮,私底下打成一片,周嘉洛和陳瀅更因合作而傳出戲假情真,不過他們都懶理緋聞,昨天下午忙裡偷閒,約埋JW和朱敏瀚去香港迪士尼樂園遊玩,除了在樂園不同角落打卡,周嘉洛更十足大細路,興奮到扮「Singing in the rain」扶燈柱跳舞。

昨日已經有網友在Facebook的迪士尼群組分享野生捕獲周嘉洛、陳瀅、JW王灝兒和朱敏瀚,有遊人認出幾位藝人並上前打招呼和要求合照,嘉洛表現親切,親自揸機同粉絲selfie,亦有網友留言表示覺得周嘉洛「真人大隻過上鏡」。

►App《U TV》專區超過50個自家製節目任睇

陳瀅今日都在IG分享昨日遊迪士尼的照片,他們一行人「入鄉隨俗」戴上米奇耳朵頭箍在睡公主城堡前合照,而嘉洛在近樂園入口位置已經興奮到跳舞,扮「Singing in the rain」的舞姿,十足大細路。

他們留到夜晚觀賞樂園內的表演節目和夜間城堡煙花,幾位都充滿童心,全程表現雀躍,又分別男子組和女子組影合照,鬼馬的嘉洛亦趁JW影相時在後面做「攝石人」,但兩位緋聞主角嘉洛和陳瀅就沒有單獨合照。

來源:IG@陳瀅、FB@我真係好鍾意迪士尼資訊分享群

用App賺U Fun換獎賞!

會員登入U Lifestyle App即可領取
迎新禮遇 150

立即登入領取

↓【隆重登場】香港咖啡地圖2022!↓

↓即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)↓

即睇精選50間咖啡店(附評分及介紹)

↓「App限時搶」大派禮品↓

↓記得逢星期三3PM入App搶!↓

記得逢星期三3PM入App搶!

評語

相關文章