考你酒量!贏走Mega限量版Hoegaarden酒杯

2016.04.23

繼上星期開始巡迴香港各區免費送迷你酒杯後,Hoegaarden又再推出與「酒杯」相關的活動,今次輪到送特大3L限量啤酒杯。

迷你杯的容量為15cl,高8.5cm,3L特大版將會是它的4倍,兩者都值得一儲!

只要於4月23日(星期六)到全港九新界任何一間酒吧或食肆飲Hoegaarden,將消費之電腦發票inbox 至Hoegaarden專頁,當中包括消費日期及時間、酒吧/食肆名稱及消費Hoegaarden的數量,惠顧Hoegaarden杯數最多的頭5名朋友即可得到Hoegaarden 3L限量版玻璃杯,名額有限,自問是Hoegaarden 粉絲的朋友不妨挑戰一下。

圖:FB@Hoegaarden

*以單一電腦發票計算

*比賽時間至4月24日凌晨6時為止 

活動資訊

  • 日期2016年4月23日 - 2016年4月24日 至24/4凌晨6時為止
  • 地址 全港九新界任何一間酒吧或食肆

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓