【旺角美食】人氣雞翼專門店進駐旺角 食勻鹹蛋黃/避風塘/鹹檸七/玫瑰雞翼

文: LorLor Lee
2019.01.30

雞翼控注意!位於紅磡黃埔的「Chicken Wings Mountain 雞翼山」最近在旺角新開分店,繼續主張「不要儀態,只想食雞翼!」。這間雞翼專門店新店開張,更推出新口味,亦有保留六款不同經典風格的創作雞翼,而且全部雞翼都係即叫即炸,下次去旺角又有新選擇啦!

紅磡黃埔的「Chicken Wings Mountain 雞翼山」最近在旺角新開分店!

全部雞翼都係即叫即炸!

鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼,分店推出的新口味!鹹蛋黃醬特別加入鼠尾草煮製,與坊間不同,令醬汁不會過膩。

港式避風塘蒜香雞翼,用上香脆乾蒜及辣椒炒製,辣辣地好惹味。

文青玫瑰雞翼,店鋪必試招牌口味。自家設計玫瑰醬,味道香甜清新。

港呢D友情萬歲檸茶雞翼,港式情懷口味。雞翼預先用茶葉醃製,再加上檸檬,味道酸酸甜甜,味道開胃。

我係鹹檸七雞翼

濃味三重芝士流雞翼,用上三種芝士,味道香濃,絕對是芝士迷至愛。

雞翼價錢:

$38/4件;$48/6件(只限一款口味)

$118/12件配1杯飲料;$128/16件配2杯飲料

旺角新分店:

地址:旺角彌敦道700號 T.O.P. G14舖

電話:2310 2055

營業時間:星期一至日12:00pm至10:00pm

黃埔店:

地址:紅磡黃埔德民街29號黃埔新村德民大廈地下F3號舖

電話:3706 5232

營業時間:星期一至四4:00pm至10:00pm;星期五至日12:00pm至22:00pm

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓