【將軍澳好去處】將軍澳新開1800呎人氣DIY烘焙店!超過50款食譜/材料設備齊全

文: Eunice Lam
2019.07.21

台灣過江龍DIY烘焙店「HOME.小日子」早前在荃灣開分店後,即將在8月中於將軍澳再開一間新分店,佔地1800呎,設備、材料都十分齊全。店內提供超過50款甜品食譜選擇,還有定時推出不同期間限定的食譜。大家如果想整蛋糕但屋企又無焗爐的話,不妨可以試試到自助烘焙店DIY啦!

店內提供超過50款甜品食譜選擇,還有定時推出不同期間限定的食譜,例如最近就新出了14款春夏新品。

 

店佈設有焗爐、攪拌機、微波爐、電磁爐等設備,大家事前無需準備任何用品,非常方便。

選擇好甜品後,依照電子食譜到材料區量取食譜上所需要的材料,然後依照電子食譜上的步驟指示便可輕鬆完成甜品。

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【請您試用】Parisine全新香水身體護理系列↓

↓潔淨肌膚同時散發綿長持久的香氣↓

↓潔淨肌膚同時散發綿長持久的香氣↓

↓【限時搶⚡】請您食卡樂B Potaland® 酸忌廉洋蔥味薯片!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓

↓ 濃郁開胃的酸忌廉味 + 香氣四溢的洋蔥味!↓