煨番薯雪米糍新登場! 煨番薯雪糕+煙韌糯米皮

2021.06.09

煨番薯雪米糍新登場!維記牛奶最新推出煨番薯雪米糍,以煨番薯雪糕配以煙韌雪米糍,在炎炎夏日都可以涼住歎冬天限定的煨番薯,將港式街頭小食變成冰凍消暑的夏日甜品。有興趣的朋友記得試吓喇。

煨番薯是最為香港人熟悉的地道港式街頭小食之一,維記將煨番薯融入香滑雪糕之中,推出煨番薯雪米糍兩粒裝,令冬天熱騰騰的港式街頭小食變成冰凍消暑的夏日甜品。一咬入口就是經典的維記煙韌糯米皮,伴隨著香甜的煨番薯雪糕,口感滋味豐富。

維記煨番薯雪米糍兩粒裝將於6月23日及24日起,分別於Circle K便利店及7-Eleven便利店有售。

活動資訊

  • 地址 Circle K便利店及7-Eleven便利店

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】西班牙Valor無添加糖85%黑朱古力!↓

↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

 ↓ Bean to Bar生產 / 不含麩質!準時入App換領! ↓

↓【U Jetso】便利妥®「噴鼻妥」!↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

↓ 立即入App睇換領詳情 ↓

評語

相關文章