壽司郎期間限定10款新品登場!$27食到「國寶級」松阪和牛、鮑魚/白桃味芭菲回歸

2022.06.07

香港壽司郎由6月7日起推出一系列夏日期間限定新品!當中包括有「國寶級和牛」之稱的日本松阪和牛,兩種煮法鮑魚壽司,$27就食到!另外仲有人氣甜品白桃味芭菲大熱回歸,大家記得把握機會去食啦!

壽司郎由6月7號起推出期間限定【初夏の賑わい祭り】初夏盛宴,推出近10款壽司新品,包括有國寶級和牛之稱的松阪牛、充滿肉汁,入口即溶,$27就食到!

另外期間限定還有兩種烹調方法的(蒸・生)鮑魚,同樣$27就食到,非常抵食!而小柱海苔包三文魚籽亦是人氣之選,$12大大份,有興趣可以去試試啦!

 【初夏の賑わい祭り】限定商品於6月7日正式開售

壽司郎「元朗廣場店」不設販售【初夏の賑わい祭り】期間限定商品
期間限定商品數量有限,售完即止
詳情請向店員查詢

來源:壽司郎

►App《U TV》專區超過50個自家製節目任睇

活動資訊

  • 日期2022年6月7日 - 2022年6月30日
  • 人均消費$51 - $100
  • 地點 壽司郎

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【U Lifestyle App聖誕周年慶】DayDay送大禮!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

評語

相關文章