日本時尚品牌niko and…聯乘童年回憶零食媽咪麵推出多款精品!$69起帶藍毛毛回家合奏

2022.09.07

日本服飾時尚品牌niko and...又有新聯乘!這次與⾹港大熱零食媽咪麵聯乘推出⼀系列精品,包括抱枕、Tote Bag、水杯、毛公仔等。回憶滿滿,值得期待,只要$69起就可以帶藍毛毛返屋企合奏喇!產品已登陸niko and…各分店,有興趣朋友要留意喇!

源⾃⾺來⻄亞的媽咪麵多年前在⾹港爆紅,這次更是與人氣品牌niko and…合作推出各式精品。藍毛毛是不少人的童年回憶,只要$69起就買到。(按圖睇詳情)

►App《U TV》專區超過50個自家製節目任睇

媽咪麵精品已於所有分店推出,包括旺⾓新世紀廣場,太古城中⼼,荃灣廣場, 葵芳新都會廣場,屯⾨ V City,元朗 YOHO MALL,想入手的朋友可以到門市選購。

來源:niko and…

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送您最新iPhone 14!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓【聖誕送禮】送Soul Emotion Pro / Emotion Max耳機!↓

↓立即參加贏走!↓

↓立即參加贏走!↓

評語

相關文章