鄭欣宜演唱會2023|欣宜明年3月紅館一連三日開唱! 演唱會門票公售詳情/指定信用卡優先買飛

2022.12.01

欣宜又再登紅館開騷啦!Joyce 鄭欣宜昨晚(30日)在Instagram宣布將於下年3月在紅館舉辦一連三場的《Believe Us Joyce in Concert》演唱會!票價$380起,東亞銀行信用卡持有人可於12月12日起優先訂票,想知更多就繼續睇落去啦!

更新日期:2023年1月3日

 

Believe Us Joyce in Concert》演唱會主辦機構公布門票將於明(1月4日)上午10點開始公開發售,各位可於城市售票網購票。

 

Joyce簡直喜事相繼而來!她先早前於「Yahoo!搜尋人氣大獎2022 」獲得「本地女歌手」、「十大人氣歌曲」《先哭為敬》和「跳唱歌曲」《豐乳肥臀》三個獎項;繼而在上星期的「新城勁爆頒獎禮2022」 ,她第五度奪得「勁爆女歌手」,並憑《我地》獲「勁爆歌曲」獎項;最後更在「叱咤樂壇流行榜頒獎典禮2022」再度獲得「叱咤樂壇女歌手」金獎及樂迷投選「叱咤樂壇我最喜愛的女歌手」兩大獎項,被封「天后中天后」!

 

人逢喜事精神爽!被問到關於演唱會的事宜,Joyce表示「今次『Believe Us 鄭欣宜演唱會2023』係我哋去年『Between Us演唱會』嘅加強版,會將最好嘅表演放晒喺舞台,送畀大家,我非常期待,快啲撲飛啦!」是次演唱會,Joyce指將會準備全新歌單,更會加入不少新構思和演繹方式,配合上勁歌熱舞,誓要與一衆歌迷締造美好的回憶。

-------------------------------------------------------------

Joyce 鄭欣宜宣布將於下年316日至18日一連3在紅館舉辦《Believe Us Joyce in Concert》演唱會,票價分別為$380$580$880門票公開發售時間尚未能公布,但東亞銀行信用卡持有人可由1212日早上10點至1214日晚上1159分於網上優先訂票,有呢張卡嘅你記得mark實時間啦!

►同場加映:【衝出嚟玩】南丫島全新北角碼頭11月啟用!超靚海岸北角咀郊遊路線/彩虹風車橋/全程30分鐘

Joyce更以日記形式在Instagram表示自己的心情相當興奮與期待,她說自己於上一個演唱會與各位歌迷分享了很多內心深處的恐懼,又坦言自己並不是一個很堅強的人,指「我諗大家都發現咗鄭欣宜並不是一個好堅強嘅人,相反地佢有好脆弱好脆弱嘅時候」,但就是這份脆弱,讓她更加選擇相信自己、自己的團隊及他們所做的一切!

 

Believe Us Joyce in Concert》演唱會

日期:2023316-18

時間: 8:15 pm

地點:紅磡香港體育館

票價:$880/$580/$380

公開發售日期:2023年1月4日 上午10點

優先購票日期:1212 10 am – 121411:59 pm

購票連結:>>按此<<

 

/資料來源:IG@Princejoyce

活動資訊

《Believe Us Joyce in Concert》演唱會將於2023年3月16至18日舉辦

《Believe Us Joyce in Concert》演唱會的門票售價分別是$380$580$880

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓ 開關飛得!Share您嘅環球美食↓

↓ 立即入APP分享 帶嘴巴去旅行!↓

↓ 立即入APP分享 帶嘴巴去旅行!↓

↓【免費睇!】《香港寵物好去處2023》!↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

評語

相關文章