黃埔DONKI限定咖喱店!$20有咖喱+北海道七星米飯

文: 王卓盈
2023.12.13

糧尾又到啦!想吃飽肚又便宜的一餐,最近黃埔DONKI新開了日式咖喱店,最平只要$20就可以吃到原創咖喱和北海道七星米飯,大家亦可以根據自己喜好,追加雞髀、可樂餅、雞扒或者串燒,糧尾都可以吃得很豐富!即往下了解更多啦!

DON DON DONKI 黃埔花園分店新開限定日式咖喱店,最平$20就可以吃到原創咖喱和北海道七星米飯,想豐富一點追加雞髀都只需要$39,另外亦有可樂餅、雞扒或者串燒供應,每款$10起!日式咖喱店暫時只有黃埔花園分店才有,大家想試就要留意啦!如果大家到糧尾不妨都可以考慮下!

DON咖喱提供了9款菜式,包括唐揚炸雞咖喱飯、吉列豬扒咖喱飯、可樂餅咖喱飯和$20的DON咖喱飯,大家亦可以選擇主食改成烏冬或者玄米!午飯時間,可以約同學或者同事試試DON咖喱!

DON DON DONKI黃埔店限定

地址:黃埔天地時尚坊第二期B1-B8&B27-B32號舖

營業時間: 11:00 ~14:30 (午餐時間)

來源:DON DON DONKI

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓