光榮冰室$1隻炸雞翼 無上限任嗌雞翼放題

文: 2321
2024.05.04

光榮冰室又有新搞作,繼之前1公升大桶檸檬茶引起熱烈迴響,小編發現原來光榮冰室還有1蚊1隻炸雞翼!無上限任嗌,實現雞翼自由,不過就活動就只限堂食,不得外賣,還有一項要求,即睇以下詳情啦!

光榮冰室在社交媒體上宣布,旺角、荃灣、屯門分店現有1蚊1隻炸雞翼活動舉行。每日下午2時後開始無上限$1隻炸雞翼,凡惠顧任何快餐,即可單點雞翼,實現雞翼自由!每次下單為4隻,如有剩餘將會收回$5隻。而且只限堂食,不得外賣。

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

光榮冰室除了$1隻炸雞翼仍推出$25 1公升大桶裝港式檸檬茶,更可以少甜少冰走甜走冰,比香水鴨屎檸檬茶更抵飲!大桶裝檸檬茶只限旺角店。

資料及圖片來源︰光榮飲食

▼光榮冰室分店▼

屯門店
地址︰屯門鄉事會路112-140號雅都花園商場地下10A號舖

荃灣店
地址︰荃灣兆和街18號地舖

旺角店
地址︰旺角花園街3-5號鴻威大廈地下12-13號舖

延伸閱讀

光榮冰室推1L桶裝港式檸檬茶!指定一間分店限定!跟餐呢個價錢就買到

活動資訊

  • 活動日期2024年5月3日起

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】滿分好評驅蚊劑!↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓旅遊必備!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓【社群送禮】送ZAO深層倍潤護膚套裝!↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓為肌膚注入保濕力量↓