IKEA全新荔枝紅茶花形新地筒!母親節期間限定 指定分店供應!

文: 梁穎心
2024.05.11

IKEA又有新搞作!繼開心果新地筒及荔枝牛奶枕頭雪條後,適逢5月12日母親節,特別推出荔枝紅茶花形新地筒,送畀媽媽或打卡都一流!今次的特別口味與早前蕃茄炒蛋口味一樣,供應期比較短,想試荔枝紅茶新地的朋友,記得在5月15日前到指定分店一試喇!

明日(5月12日)就是一年一度母親節,IKEA宣布推出全新荔枝紅茶花形新地筒,花形造型十分別緻,荔枝紅茶味清新不甜膩。今次的母親節限定雪糕供應期有限,想試的朋友記得在5月15日或之前到沙田及太古城美食站喇。重要的事講多次,荔枝紅茶花形新地筒只有在沙田及太古城美食站有售,勿去錯分店。

太古規劃及訂購中心

地址:太古太古城道18號太古城中心1樓104-105號舖

宜家家居沙田分店

地址:沙田鄉事會路138號, HomeSquare L6

來源:IKEA

活動資訊

  • 開始日期2024年5月11日 - 2024年5月15日

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Cetaphil舒特膚清爽無油保濕水感啫喱!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓