屯門人宵夜外賣推介「景峰平價串燒外賣店」!沙嗲燒賣、雞肉、雞軟骨$8起

文: 王卓盈
2024.06.06

屯門人一定認識的串燒店!屯門景峰有有一間平價串燒店,最岀名就是沙嗲汁串燒,屯門人推介必吃招牌沙嗲汁燒賣,還有沙嗲雞肉、串燒雞軟骨和墨魚,最平$8就有一串,小店還有盅飯選擇,$24就有交易,大家想平平地吃一餐,不妨都可以去試試啊!

即刻去片

滙景美食位於景峰站附近,店內提供超過20款串燒,當中最岀名就是店舖秘製沙嗲醬串燒,最平$8就有一串,屯門人一致讚好!除了串燒外,滙景美食亦售賣什錦齋和盅飯,$24有6款口味選擇,包括鹹蛋肉餅飯、鳳爪排骨飯和北菇蒸雞飯等,吸引大批屯門街坊支持!

同場加映:【香港周圍遊】最新影片

而今次記者亦買了幾款串燒實測味道,必吃招牌沙嗲汁燒賣,$8有6粒,每隻都大大粒,而且外皮炸得脆卜卜,淋上滿滿的沙嗲醬,超級開胃!另外亦叫了沙嗲雞肉,每塊肉都超大塊,記者亦推介串燒雞軟骨和墨魚,幾有咬口,味道亦十分惹味,$10起就有交易,全部都是即叫即炸,保證熱騰騰!

滙景美食

地址:屯門青翠徑9號多寶大廈地下29號舖

營業時間:

星期一至六:15:00 - 01:45

星期日:全日休息

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送PHYSIOGEL全新男士護膚系列】

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓ 為男士們全天候水分修復💧↓

↓【夏日密密賞☀️】輕鬆擁有迷人電眼⚡↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓

↓免費換領Clalen海外限定款IRIS彩色日拋隱形眼鏡!↓