So Ching出走遊韓國捉緊賞櫻花的尾巴 孖三五知己散心叉電街頭跳舞狀態回勇

文: 羅志宏
2023.04.11

女團COLLAR成員So Ching(蘇芷晴)於去年停工照顧在MIRROR演唱會墮屏事故而受重傷的舞蹈員男友阿Mo,至今年元旦日正或復工,重投演藝事業。昨日(10日),So Ching就在IG社交平台上載了與朋友遊韓國的相片,更分享了賞櫻的靚相,看來So Ching都捉緊了賞櫻花的尾巴,心情靚爆。

So Ching在IG社交平台上分享了一系列遊韓國的相片,見她出走旅遊散心叉電,影低了不少漫天櫻花的靚相,大擺V字手勢,又與三五知己好友在街頭跳舞,狀態明顯回勇,這趟韓國相信令她好好放鬆生活,不少粉絲都留言為So Ching感到開心,寫道:「好開心見你去放鬆一下」、「玩得開心就好了」、「開開心心行下出去見美景」、「好正 見到櫻花」。

 

 

 

►同場加映:【香港周圍遊】直擊香港迪士尼樂園StellaLou x 香港芭蕾舞團新表演!限定45場騷/Duffy好友齊現身

 

圖片來源:IG@soching_nat、yippuicarol

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓