鍾嘉欣示範單拖湊三個仔女入迪士尼樂園玩 三孩之母累吐真言惹網民讚:似家姐拖住三個細佬妹

文: 羅志宏
2023.04.26

久違一年多返港的靚媽鍾嘉欣(Linda)日前就湊住三個仔女,去到香港迪士尼樂園玩,好好享受親子時間,並在社交網貼出多張親子合照,大晒今次單拖「一拖三」親子樂的攰爆經歷,未知同行是否有Linda的爸爸媽媽幫手呢!

鍾嘉欣今次久違返港除了有拍攝廣告工作外,更會逗留三星期時間讓三個孩子好好認識香港。日前,嘉欣就「一拖三」湊住三個仔女入迪士尼樂園玩,見到嘉欣和大女Kelly、二仔Jared都戴上卡通人物的可愛頭箍,盡顯童真。而接近六個月大的細女Anika都有一同入園,嘉欣更抱住Anika在咖啡杯機動遊戲前打卡!

今次「一拖三」的確不簡單,嘉欣就在社交網寫道:「A beautiful day to remember. My 3 kids had a blast. I tried my best. (值得紀念的美好一天,我三個仔女玩得很開心!我已經盡力了)」。身為三孩之母的鍾嘉欣產後一樣保養得宜,將身形體態維持得非常窈窕,加上凍齡的靚樣依舊,不少網民都留言大讚:「似家姐拖住三個細佬妹多啲」、「嘉欣仲係咁靚」、「Super mama!」

同場加映:【衝出嚟玩】全港最新!荃灣8000呎室內兒童遊樂場 11大主題區/2層高爬行迷宮/水上漂流船

圖片來源:IG@鍾嘉欣

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓