一日限定!全民免費搭天星小輪過海 即睇詳情!

文: 唐卓寧
2023.05.25

今年是保誠Prudential Hong Kong 175週年,5月30日便是保誠的「生日」,趁此機會,企業推出多個慶祝活動,而第一彈則是請大家免費乘搭來往尖沙咀及中環的天星小輪,碼頭更會佈置成相關主題,即使唔過海,都去可以看看!

在5月30日(星期二)保誠「生日」當日,尖沙咀及中環7號碼頭將會化身成「保誠碼頭」,大家不但可以免費乘搭來往尖沙咀及中環的渡輪,更可在碼頭範圍、船內、閘機及樓梯等地方,看到「慶祝保誠175週年」主題佈置,有興趣的話亦可打卡留念!另外,保誠指,將陸續推出175週年慶祝活動,記得留意啦!

保誠天星小輪免費乘搭日

日期:5月30日
時間:上午6時30分至晚上11時30分
路線:尖沙咀往返中環

*保誠將保留最終決定權,包括隨時暫停、更改或終止活動,而毋須另行通知。

來源:Prudential Hong Kong

同場加映:【衝出嚟玩】葵盛11米高戶外歷奇樂園!22個刺激關卡/全港獨有蜥蝪牆/60米空中飛索

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓