男友激嬲女友後港鐵站登廣告「求你返嚟我身邊」 貼情侶合照超肉麻寫「湯湯掛住衰豬」

文: 羅志宏
2023.06.23

男友激嬲女友是一件尋常不過的事,但如果男友登廣告「求你返嚟我身邊」 ,你係女朋友又會唔會原諒佢呢?近日有網民就在港鐵站出口的燈箱,見到一則相當出位的廣告,上面大大隻字寫住「求你返嚟我身邊、我真係好掛住你」,似乎是「男朋友」想追返「女朋友」!

近日不少網民影相分享到各大報料區及群組,指在港鐵站出口見到一個非常出位的燈箱廣告,似乎是「男朋友」激嬲「女朋友」後想追返人,不但貼情侶的背面合照,更約定在「老地方」再次邂逅。廣告訊息的上款寫住「最愛的衰豬」,而下款就是「愛你的湯湯」。

見住如此特別的「追女」方式,大批網民都化身成兩性關係專家,留言表示「逝去感情如何留得住」、「我係條女更加唔會番去佢身邊」、「我見到會連老地方都唔敢再去」、「唔講埋幾點等,唔通真係靠心有靈犀?」,引起網上熱烈討論。

 

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

 

圖片來源:網上圖片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓