別叫我賭神|周潤發電影宣傳期間確診新冠 發哥親自報平安:好番戲院見!

文: 王庭芝
2023.07.04

周潤發主演新戲《別我叫〝賭神〞》現正上映,整個6月他忙於宣傳新戲,更創先河,徒步跑了一整日戲院,一有空檔就安排到戲院見影迷。宣傳行程密集,習慣早睡早起的發哥今日(4日)不幸宣布確診Covid,他遺憾地告知大家,需要休息一下,才能繼續跑戲院。

發哥表示:「原本應承今個星期繼續跑戲院同大家見面、分享、selfie!但呢兩日覺得唔舒服,並於今日 (7月4日) 確診Covid,所以暫時未能同觀眾見面;等身體好番,我會重出戲院,同大家見面!祝各位身體健康!保重!」

 

同場加映:【香港周圍遊】teamLab期間限定展7月登陸九龍灣!6大展區曝光/鯨魚小山谷/發光波波屋

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓