Ivy So蘇雅琳夏日大解放比堅尼水著上陣 公開泳裝look出道以來最性感一次

文: 羅志宏
2023.09.03

COLLAR人氣王Ivy So(蘇雅琳)一向深受網民喜歡,憑著甜美外形獲追捧為女友力十足的貼地女神。今日(3日),Ivy So就在IG社交平台上公開多張比堅尼水著相,實行夏日大解放,以出道以來最性感的一次泳裝look大派福利。

Ivy So早前去了峇里旅行,打卡靚相當然唔少得,她在IG社交平台上激罕公開大放送,分享了多張比堅尼水著相,並寫道:「Orange is the color of SUMMER(橙色是夏日的顏色)」,相中所見Ivy So穿上橙色的比堅尼泳衣,擺出多個誘人甫士,將夏日性感詮釋得淋漓盡致。

COLLAR隊友Day和Winka都有留言大讚Ivy So的比堅尼水著look,分別留言「大癲」、「係不得了!!!!!!!!!!!!!!!!!」,而相片上傳短短一小時已喪吸3萬like,足見網民支持程度!

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓