32歲張寶兒晒大肚寫真照突破性感尺度 臨盆在即中門大開騷豐乳做最火辣孕婦

文: 羅志宏
2023.10.30

藝人張寶兒(Bowie)今年六月宣布懷孕,轉眼間下個月就踏入預產期,她更與老公袁偉豪為BB改下乳名「袁咕碌」,不過張寶兒則未有透露BB性別。雖然張寶兒出身富裕家庭,但懷孕期間都有密密搵奶粉錢,早前她就在IG分享8個月孕肚的照片,不少網民都大讚是靚媽一名!

相中所見,張寶兒最新Po出的大肚寫真照突破性感尺度,以一襲鮮紅色晚裝長裙示人,挺巨肚仍不忘大騷美好身材,中門大開展示堅挺上圍,加上「露前露後」大晒白滑美玉背,女人味十足。一眾網呢更留言大讚好火辣:「紅紅火火的袁媽媽」、「好美好有氣質」、「美麗的準媽媽」。

早前,張寶兒就分享了一輯孕照靚相,她身穿白色背心長裙,望著鏡頭流露幸福笑容,四肢仍然纖瘦,認真「肥肚不肥身」,獲不少網民大讚明艷動人。其實,張寶兒自懷孕後都有不少業配廣告在身,例如有奶粉、兒童教科書、就連跑車法拉利都有份拍攝,實行密密搵奶粉錢!

早在今年六月,張寶兒宣布懷孕消息時在IG用上「他」,加上乳名有個「咕」字,令不少粉絲都認為她陀B仔,但她表示無論是仔或女都無所謂,但透露老公喜歡女兒比較多。她之前就曾透露BB「袁咕碌」十分健康,重量同成長速度很達標,亦很喜歡和爸爸媽媽一起聽音樂同睇戲。

同場加映:【今期Chill抵】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓