張致恒老婆雯雯深夜突發文疑N度再陷財困 14字言論「能夠最快賺到錢嘅工作,歡迎搵我」

文: 羅志宏
2023.10.20

張致恒老婆雯雯自誕下第四胎後,似乎收起把火,與老公Steven齊齊專注家庭,婚變傳聞陸續減少。10月16日深夜,雯雯突然在IG社交平台上載限時動態,寫下14字言論,疑似第N度再陷財困,向廣大網戶和客戶發出有事求助的通知。不過,雯雯最新終於自尋出路,宣布進軍YouTube界。

昨日(19日),雯雯在IG社交平台突然公布將開啟YouTube頻道,表示頭炮之作將會是與與老公張致恒的Q&A問答,並在限時動態開放提問,讓網民留言問問題,之後更貼出了YouTube頻道的名稱「Uglymamalivechannel」,簡介寫道「4寶媽的日常生活~」,還歡迎網民訂閱。

10月17日,在雯雯發出求救信息的一日後,雯雯再度更新IG限時動態,寫下15字交代病情「突然發燒發冷 又痛又嘔 完全郁唔到」,並「多謝大家介紹工作」,似乎窮途末路的雯雯禍不單行,面對財困同時生病,生活窘況岌岌可危。

10月16日深夜,雯雯在IG限時動態上突然更新近況,寫下14字言論「能夠最快賺到錢嘅工作,歡迎搵我」,再追加7字真言「急需 賺快錢 救命」,令人猜測雯雯屋企似乎再陷財困問題,似乎情況迫在眉睫好緊急。

之後去到同日早上,雯雯再度更新限時動態,大發雌威無懼被說三道四,直言「你哋鐘意講乜都好,最重要我照顧到屋企」,母愛的偉大令雯雯化身護家使者,最重要照顧到一家人。

 

同場加映:【香港周圍遊】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓