湯洛雯婚前減肥成功瘦回近年最巔峰 準人妻自信大騷鎖骨美腿線條出晒嚟

文: 羅志宏
2023.11.17

湯洛雯與馬國明這一對即將成婚的準夫妻,早前遊勻法國多地拍攝婚紗相,而身為待嫁新娘的靚湯近期在IG社交平台上大晒瘦身後的靚相,見到明顯清減不少的她狀態大勇,就連鎖骨、纖腰、美腿的線條全部都返晒嚟!

湯洛雯昨日(16日)更新IG分享廣告新相,罕有露出小蠻腰拍照,大晒零贅肉的纖腰瘦身成果,令網民大讚好Fit。湯洛雯更配文寫道:「唔使好耐你哋就會見到我最靚嘅一面」,距離出嫁日子還有一個月的靚湯狀態大勇,但相中似乎令部分網民錯重點,事關靚湯將一對公仔放在腋下旁邊,馬公仔的鬃毛令人一眼誤以為是靚湯的腋毛,令網民啼笑皆非。

靚湯早前已在IG社交平台上分享了多張早前旅行的靚相,其中更以貼身背心短裙輕運動look示人,將曼妙的身形曲線表露無遺,手臂、鎖骨、纖腰、美腿的線條通通都瘦回近年最巔峰的狀態,準人妻氣質滿溢,身形fit到爆!

其實靚湯上月底現身一個公開活動時,就已透露已勁減20磅,一直為婚禮努力Keep Fit,如今此趟影婚紗相之旅已有更亮眼的減肥效果,相信靚湯於大婚之日一定更加明艷照人!

 

同場加映:【著數慳家王】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓