湯洛雯婚前最後一個單身派對備受閨蜜寵愛 準人妻第一次開夢幻睡衣P少女心爆發

文: 羅志宏
2023.11.20

湯洛雯(Roxanne)與馬國明早前預告婚禮將於聖誕前的日子舉行,時間倒數不足一個月,靚湯繼續與好姊妹閨蜜大搞婚前派對。日前,靚湯在IG社交平台上分享最新一個婚前派對的靚相,透露今次是她第三個、亦是最後一個單身派對,今次更是一個睡衣Party,非常夢幻。

湯洛雯在社交平台上分享今次婚前派對的相片,寫道今次是最後一個單身派對,靚湯就表示今次是她第一次參加睡衣派對,感謝一眾好朋友、好姐妹一直對她的寵愛。

靚湯今次的婚前派對以睡衣作為主題,裝飾配上糖果色的夢幻佈置,還有她為之鍾愛的「獨角獸」公仔,足見靚湯少女心爆發的一面,幸福之情溢於言表

▼▼即睇更多靚湯婚前派對相片▼▼

 

同場加映:【香港周圍遊】最新影片

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】 Midea美的25公升氣炸焗爐!↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓