新聞女王|佘詩曼領軍女演員北上宣傳劇集活動 女粉絲蜂擁而上攬到男保安面都紅埋

文: 羅志宏
2023.11.30

TVB台慶劇《新聞女王》現正熱播中,內地同樣掀起煲劇熱潮,三大女演員佘詩曼、李施嬅、何依婷早前就去到內地進行劇集宣傳,活動以洗樓方式進行近距離宣傳和接觸,一眾粉絲和劇迷反應都非常熱烈,見到劇中各位演員真人都為之瘋狂!

由佘詩曼、李施嬅、何依婷等演員主演的劇集新聞女王在內地同樣掀起煲劇熱潮,阿佘日前就領軍飛到內地進行宣傳活動。一向在內地擁有高人氣的阿佘,今次到訪兩大傳媒機構所在地洗樓式宣傳,親手派發預先準備的禮物。

場面所見一眾粉絲都非常熱情,其中女王Man姐最受歡迎,人人都渴望近距離可以合照影相,齊齊蜂擁而上,想衝前突破保安防線,更攬到男保安面都紅埋!

 

 

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓