東張女神鄧凱文愚人節無預警宣佈結婚?IG貼性感婚紗相:「Yes, I do」

文: 羅志宏
2024.04.01

應屆落選港姐鄧凱文(Eris)加入《東張西望》後被捧為「東張女神」,憑火辣身材深得網民喜愛。今日(4月1日)是愚人節,鄧凱文就突然在IG社交平台上宣佈結婚,無預警貼出性感婚紗相,開玩笑稱:「Yes, I do」,戲謔幽默應節!

鄧凱文今日(4月1日)在IG社交平台上分享一系列「一人婚紗相」,並寫道:「Yes, I do」,雖然看起來十足十宣佈結婚,但在愚人節有此舉動無疑是在戲弄網民,以小把戲開玩笑應節。

 

鄧凱文的低胸婚紗照片非常吸睛,一眾網民都非常醒目,知道這是愚人節的玩笑,紛紛讚賞鄧凱文的好身材,留言大表心心眼:「愚人節快樂」、「靚靚😍😍港普女神」、「真材實料」!

 

▼▼點擊放大睇更多▼▼

 

同場加映:【今期Chill抵】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓